Tampilan produk

Porsche 911, wiwitane diarani 901, debut ing taun 1967 lan kasedhiya ing pirang-pirang konfigurasi awak, kalebu varian Targa. Targa bisa dituku kanthi pilihan papat mesin, ngasilake antara 130 lan 160 tenaga jaran kaya model liyane sing kalebu ing seri 1967.

Model iki dilengkapi atap sing bisa dicopot lan layar mburi sing alus.

  • product_right_2
  • product_right_1

Produk liyane

  • office-(10)

Napa Pilih Kita

Misi Kita: Mobil asli lair amarga modele.

Visi Kita: Ayo para pelanggan terus memuji kita.

Roh Kita: Ayo karyawan terus kerja kanthi seneng.

Filsafat Kita: Ana mesthi ana zona WIN-WIN lan ora ana bisnis sing bisa dirembug.

Warta Perusahaan

Tinjau gambar apresiasi model mobil klasik (mobil klasik)

Mobil lawas, uga dikenal minangka mobil klasik, umume nuduhake Perang Dunia II utawa mobil lawas. Mobil lawas minangka produk saka nostalgia. Yaiku mobil sing biyen digunakake masarakat lan isih bisa digunakake saiki. Jeneng Inggris yaiku mobil antik. Jaringan model 0312 duwe akeh artikel babagan gambar ...

Teknologi mbesuk minangka pemahaman visual: Logika bocah ngumumake “bali menyang mobil wektu DeLorean 2 mbesuk

Dina iki mung dina biasa kanggo akeh wong, nanging dadi dina sing penting kanggo para penggemar film klasik "bali menyang masa depan 2 ″. Dina iki minangka dina nalika Marty lan Dr. Brown, para protagonis crita, bali menyang masa depan. Kanggo mengeti dina iki, akeh produk periferal sing ana gandhengane karo ...